Companii

JYSK deschide magazin în Calafat şi ajunge la 135 de unităţi pe piaţa locală

JYSK deschide magazin în Calafat şi ajunge la 135 de...

Autor: Laurentiu Cotu

22.08.2023, 16:20 83

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă planurile de expansiune în România şi inaugurează joi, 24 august, un nou magazin în oraşul Calafat, judeţul Dolj, ajungând astfel la o reţea de 135 de unităţi în ţară. Noul magazin JYSK din Calafat este amplasat în Joy Retail Park şi are o suprafaţă totală de 1.300 mp. „În judeţul Dolj suntem prezenţi de 7 ani şi avem mai multe magazine în Craiova şi Băileşti, iar acum produsele scandinave din sortimentul JYSK vor putea fi văzute, testate şi achiziţionate şi în Calafat.“, a spus Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

Obiectivul JYSK este de a ajunge la 200 de magazine în România. Compania caută spaţii atât în oraşele în care nu este încă prezentă, cât şi în oraşele în care există deja magazine, potrivit unor informaţii comunicate anterior de oficialii retailerului scandinav. JYSK are planificate cel puţin 15 magazine noi în 2023 şi modernizarea a minim 13 magazine mai vechi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO