Companii

Investiţia în hotelul Swissôtel care va fi deschis în Poiana Braşov ajunge la 25 milioane euro. Accor: Prima fază a hotelului, care se va deschide la finalul lunii martie 2024, cuprinde 64 de camere

Investiţia în hotelul Swissôtel care va fi deschis în...

Autor: Miruna Diaconu

19.12.2023, 18:20 685

♦ Hotelul va fi amplasat pe strada Drumul Sulinar la o distanţă de 100 de metri de Coliba Haiducilor.

Investiţia în hotelul Swissôtel care va fi deschis în Poiana Braşov, într-o primă fază în 2024, va ajunge la circa 25 milioane euro. Proiectul va fi derulat de compania Neagoe Basarab Residence, un dezvoltator imobiliar din Braşov, în parteneriat cu grupul hotelier internaţional Accor.

Proiectul hotelului curpinde două faze, dintre care prima va fi finalizată în luna martie a anului viitor.

„Prima fază a hotelului, care se va deschide la finalul lunii martie 2024,  cuprinde 64 de camere şi apartamente, un bar, un restaurant şi terasă exterioară, recepţie, lobby, SPA, o sală de întâlniri de tip hibrid, o zonă de storage ski şi parcare subterană“, spune Cătălina Toma, Accor development director for Romania, Bulgaria, Moldova, and the Czech Republic.

A doua fază a hotelului include 50 de camere şi apartamente, ceea ce va duce capacitatea totală a proiectului la 114 camere. În cea de-a doua fază va fi deschisă şi o zonă spa, cât şi spaţii dedicate conferinţelor, urmând a fi gata în februarie 2026.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO