Companii

Ce înseamnă IMM Invest pentru un mic antreprenor din construcţii: Cristinel Irinoiu, care deţine o afacere în distribuţia de materiale de construcţii lângă Timişoara, îşi securizează businessul cu un credit de 900.000 de lei

Cristinel Irinoiu, proprietar al Kiki & Iri: Pot spune că pandemia m-a afectat în mică măsură şi, în general, pe piaţa materialelor de construcţii e bine.

Cristinel Irinoiu, proprietar al Kiki & Iri: Pot spune că pandemia m-a afectat în mică măsură şi, în general, pe piaţa materialelor de construcţii e bine.

13.06.2020, 17:00 4269

Cristinel Irinoiu, proprietar al Kiki & Iri: Piaţa noastră de desfacere este în majoritate în comuna Moşniţa Nouă, lângă Timişoara, iar piaţa locuinţelor înregistrează o schimbare puternică, în sensul că majoritatea oamenilor se orientează spre case, în detrimentul apartamentelor.

Cristinel Irinoiu, un antreprenor din Timişoara care deţine businessul Kiki & Iri, în distribuţia de materiale de construcţii, a aplicat pentru un credit prin programul IMM Invest, ca să-şi susţină afacerea şi pentru a reduce impactul pandemiei de Covid-19 asupra afacerii sale.

„Am aplicat la IMM Invest pentru 900.000 de lei, pe care vreau să-i folosesc ca şi capital de lucru şi să mă ajute să obţin discounturi suplimentare de la furnizori, astfel încât să fiu cât mai puţin afectat de pandemie“, spune Cristinel Irinoiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO