Companii

Inditex duce Massimo Dutti şi în provincie

Autor: Cristina Roşca

09.02.2011, 13:04 73

Grupul spaniol Inditex, cel mai mare jucător din retailulromânesc de modă, cu afaceri de circa 75 de milioane de euro în2009, deschide pe 25 februarie primul magazin Massimo Dutti dinprovincie, în Iulius Mall din Timişoara, unde mai există magazineleZara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius.

Magazinul, ce se va întinde pe o suprafaţă de 340 de metripătraţi, este al treilea din România al acestui brand, după celedin Băneasa Shopping City şi cel din AFI Palace Cotroceni, deschiseîn 2008 şi respectiv 2009.

Inditex, prezent pe piaţa din România cu şapte dintre cele optbranduri ale sale, mai puţin Uterque, deţine în total 51 demagazine fără cel ce urmează a fi deschis la Timişoara. Astfel,grupul spaniol, intrat în franciză în 2004 cu Zara şiPull&Bear, şi direct la sfârşitul lui 2007, deţine în prezent13 magazine Zara, câte zece Bershka şi Pull&Bear, nouă magazineStradivarius, patru Oysho şi trei Zara Home.

Alături de Zara Home, Massimo Dutti era singurul brand algrupului care deţinea magazine doar în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO