Companii

Ilona Panurco preia conducerea departamentului de servicii fiscale, juridice şi de personal din cadrul PwC Moldova

Ilona Panurco preia conducerea departamentului de...

Autor: Cristina Bellu

06.11.2023, 11:18 129

PwC România şi Moldova anunţă că, începând din luna noiembrie, Ilona Panurco a preluat conducerea departamentului de servicii fiscale, juridice şi de personal din cadrul PwC Moldova, după ce anul trecut a fost numită în poziţia de Lider al departamentului de servicii juridice.

Ea o înlocuieşte pe Anastasia Dereveanchina, Senior Manager, care se va dedica în continuare activităţii pe care o desfăşoară în cadrul PwC România, spun oficialii companiei.

Ilona Panurco a revenit în companie în 2022, după ce anterior a fost Business Regulation & Investment Promotion Consultant în cadrul Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru al Republicii Moldova şi Legal Consultant la International Finance Corporation, poziţii din care a contribuit la proiectul de reformă a climatului investiţional din Moldova, pentru atragerea investitorilor şi promovarea exporturilor.

Ea a mai lucrat în PwC Moldova în perioada 2008-2015, timp în care a gestionat diverse proiecte de fuziuni şi achiziţii, licitaţii publice, drept corporativ, drept contractual, probleme imobiliare, arbitraj comercial internaţional, dreptul mediului, due diligence juridice.

Ilona Panurco este absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Moldova şi deţine un master în International Business Law la Central European University din Ungaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO