Ilona Panurco preia conducerea departamentului de servicii fiscale, juridice şi de personal din cadrul PwC Moldova

Autor: Cristina Bellu 06.11.2023

PwC România şi Moldova anunţă că, începând din luna noiembrie, Ilona Panurco a preluat conducerea departamentului de servicii fiscale, juridice şi de personal din cadrul PwC Moldova, după ce anul trecut a fost numită în poziţia de Lider al departamentului de servicii juridice.

Ea o înlocuieşte pe Anastasia Dereveanchina, Senior Manager, care se va dedica în continuare activităţii pe care o desfăşoară în cadrul PwC România, spun oficialii companiei.

Ilona Panurco a revenit în companie în 2022, după ce anterior a fost Business Regulation & Investment Promotion Consultant în cadrul Consiliul Economic pe lângă Prim-ministru al Republicii Moldova şi Legal Consultant la International Finance Corporation, poziţii din care a contribuit la proiectul de reformă a climatului investiţional din Moldova, pentru atragerea investitorilor şi promovarea exporturilor.

Ea a mai lucrat în PwC Moldova în perioada 2008-2015, timp în care a gestionat diverse proiecte de fuziuni şi achiziţii, licitaţii publice, drept corporativ, drept contractual, probleme imobiliare, arbitraj comercial internaţional, dreptul mediului, due diligence juridice.

Ilona Panurco este absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Moldova şi deţine un master în International Business Law la Central European University din Ungaria.