Companii

Ilie Echim, farmacist, fondatorul Farmaciei Ardealul din Piatra Neamţ: „În zonele centrale, suntem încadraţi de farmacii de lanţ, dar avem atuurile noastre“. Compania are 11 farmacii, iar în 2022 a ajuns la peste 82 mil. lei, după o creştere de 8%.

Ilie Echim, fondatorul Farmaciei Ardealul: Noi am avut inspiraţia să mergem în cartiere, lângă oameni.

Ilie Echim, fondatorul Farmaciei Ardealul: Noi am avut inspiraţia să mergem în cartiere, lângă oameni.

Autor: Georgiana Mihalache

14.07.2023, 17:15 887

Farmacia Ardealul are o prezenţă constantă de 30 de ani pe piaţa din Piatra Neamţ, fiind controlată de familia Echim

Stabilitatea personalului, varietatea de produse şi partea de farmacie cu laborator sunt principalele elemente care diferenţiază Farmacia Ardealul din Piatra Neamţ de restul unităţilor din zonă, mai ales cele de lanţ, susţine Ilie Echim, de profesie farmacist. El a pus în urmă cu 30 de ani bazele Farmaciei Ardealul şi controlează alături de cei doi copii cele 11 unităţi deschise până în prezent.

„Suntem într-o poziţie bună în piaţă pentru că nu avem datorii. Nu ne plângem, dar nu e simplu, competiţia e competiţie. Noi am avut inspiraţia să mergem în cartiere, lângă oameni. În zonele centrale, suntem încadraţi de câte două farmacii de lanţ. Cu toată concurenţa, noi avem atuurile noastre“, spune Ilie Echim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO