Companii

Ilie Echim, farmacist, fondatorul Farmaciei Ardealul: Am ajuns la 100 mil. lei cifră de afaceri, la noi angajaţii sunt cel mai mare capital. În 2023, cele 11 unităţi au generat 100 mil. lei afaceri, în creştere de la 83 mil. lei în anul precedent

Ilie Echim a pus în urmă cu 31 de ani bazele Farmaciei Ardealul şi controlează alături de cei doi copii cele 11 unităţi deschise până în prezent.

Ilie Echim a pus în urmă cu 31 de ani bazele Farmaciei Ardealul şi controlează alături de cei doi copii cele 11 unităţi deschise până în prezent.

Autor: Georgiana Mihalache

10.01.2024, 18:00 153

Farmacia Ardealul, unul dintre cele mai puternice businessuri regionale de farmacii, are peste 170 de oameni angajaţi în cele 11 farmacii pe care le deţine în Piatra NeamţFarmaciile Ardealul au păstrat şi zona de laborator, pentru a prepara reţete.

Farmacia Ardealul, una dintre cele mai importante lanţuri regionale de farmacii, cu o prezenţă de 31 de ani pe piaţa din Piatra Neamţ, a ajuns la 100 mil. lei cifră de afaceri în 2023, an pe care fondatorul companiei îl carac­terizează drept unul bun.

Obiectivele familiei Echim, care se ocupă de cele 11 farmacii, sunt de a dez­volta zona online, unde există un potenţial mai mare. În total, circa 170 de oameni lucrează în Farmaciile Ardealul. „A fost un an bun 2023, am depă­şit bariera de 100 mil. lei cifra de afa­ceri, care nu e puţin lucru pentru un oraş ca Piatra Neamţ. Sunt 48 de far­macii in Piatra Neamţ, e concu­ren­ţă. Au venit marile lanţuri perete în pe­re­te cu noi, dar pacienţii tot pe noi ne preferă. Cheltuielile au crescut foar­te mult, dar o farmacie este o acti­vi­tate so­cială. Ne acoperim cheltuie­lile, sun­tem mulţumiţi“, a spus Ilie Echim, de profesie farmacist, fonda­torul Farmaciei Ardealul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO