Companii

Hotelul Mercure din Galaţi, deţinut de Traian Sandu, îşi amână deschiderea pentru luna iunie: „Se înregistrează o uşoară revenire, dar faţă de cifrele din 2019 distanţa este în continuare foarte mare“

Traian Sandu: Numărul turiştilor va fi determinat de specificul activităţilor turistice pe care le derulăm şi de zona  geografică în care ne aflăm.

Traian Sandu: Numărul turiştilor va fi determinat de specificul activităţilor turistice pe care le derulăm şi de zona geografică în care ne aflăm.

Autor: Miruna Diaconu

06.05.2021, 18:00 162

♦ Grupul Galtour, controlat de omul de afaceri Traian Sandu, operează mai multe restaurante în Galaţi, un centru de afaceri şi hotelurile Galaţi Centrum şi Danube Stars, care au trecut printr-un proces de investiţii, acum operând sub brandurile Ibis Styles şi Mercure, branduri din portofoliul Accor.

Hotelul Mercure din Galaţi îşi amână deschiderea pentru luna iunie, deşi în planul iniţial hotelul ar fi trebuit deschis în luna iunie a anului trecut. Grupul Galtour, controlat de omul de afaceri Traian Sandu, operează mai multe restaurante în Galaţi, un centru de afaceri şi hotelurile Galaţi Centrum şi Danube Stars, care au trecut printr-un proces de investiţii, acum operând sub brandurile Ibis Styles şi Mercure, branduri din portofoliul Accor.

„Deocamdată, hotelul Mercure nu este deschis. Preconizăm acest lucru în jurul datei de 1 iunie, în funcţie de măsurile etapizate anunţate de autorităţi, dar şi de necesitatea angajării unor persoane calificate necesare în hotelurile de patru stele. Nu în ultimul rând, aşteptăm în conti­nuare derularea măsurii 2, cu speranţa că vom beneficia totuşi de această facilitate”, spune pentru ZF Traian Sandu, proprietarul grupului Galtour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO