Companii

Hotelul Iaki din Mamaia, afaceri de 17,2 mil. lei anul trecut, plus 31%: „Am bugetat creştere. Segmentul corporate şi-a revenit, avem evenimente şi cazări individuale“

Două nopţi de cazare la hotel Iaki în perioada 30 iunie-2 iulie costă 2.000 de lei per cameră dublă, cu mic dejun şi prânz incluse.

Două nopţi de cazare la hotel Iaki în perioada 30 iunie-2 iulie costă 2.000 de lei per cameră dublă, cu mic dejun şi prânz incluse.

Autor: Mirabela Tiron

21.06.2022, 18:00 160

Unitatea are 244 de locuri de cazare în 122 de camere şi este tot timpul anului deschisă.

Hotelul de patru stele Iaki din staţiunea Mamaia, deţinut de fostul căpitan al naţionalei de fotbal Gheorghe Hagi, a înregistrat o cifră de afa­ceri de 17,2 milioane de lei anul trecut, în creştere cu 31% faţă de anul anterior, arată datele oficiale de la Ministerul de Finanţe şi calculele ZF.

„În iunie până acum am avut un grad mediu de ocupare de 80-85%, vedem o revenire pe segmen­tul MICE (meetings, incentives, conferen­ces), eve­ni­mente organizate de companii, de la conferinţe la teambuildinguri, dar avem cerere şi pentru cazări corporate individuale. Pe lângă clienţii care s-au cazat în interes de business au venit şi turişti“, a spus pentru ZF Daniela Beica, director of sales&marketing al Iaki hotel. Două nopţi de cazare la hotel Iaki în perioada 30 iunie-2 iulie costă 2.000 de lei per cameră dublă, cu mic dejun şi prânz incluse, arată datele de pe site-ul de rezervări booking.com.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO