Companii

Hotelul de cinci stele Grand Hotel Italia din Cluj a finalizat investiţia de un milion de euro în centrul spa: „Va contribui la creşterea gradului de ocupare cu cel puţin 20% în sezonul de iarnă“

Hotelul de cinci stele Grand Hotel Italia din Cluj a...

Autor: Mirabela Tiron

25.01.2024, 17:40 210

Spa-ul se întinde pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, iar sala de fitness pe 2.500 Ianuarie este extrasezon şi gradul mediu de ocupare se ridică acum la 30%.

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj, parte a lanţului italian Select Hotels Group, a finalizat anul trecut cu afaceri de 35 de milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul anterior, iar pentru acest an estimează un avans similar.

„Am finalizat centrul spa şi îl deschidem la început de februarie. Această facilitate va contribui la creşterea gradului de ocupare cu 20% pe timp de iarnă, când este extrasezon. Acum în ianuarie, lună de extrasezon, avem un grad mediu de ocupare de 30%, aşteptăm o creştere pe februarie“, a declarat pentru ZF Simion Prunean, ad­minis­tratorul hote­lului şi acţionar mino­ritar, cu un pachet de 5%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO