Companii

Hotelul Cişmigiu din Capitală ţinteşte afaceri de 1,7 mil. euro anul acesta, nivel similar cu cel din 2019

La hotel se cazează atât clienţi care vin în interes de afaceri, cât şi turişti care îşi fac rezervări în mod individual.

La hotel se cazează atât clienţi care vin în interes de afaceri, cât şi turişti care îşi fac rezervări în mod individual.

Autor: Mirabela Tiron

18.01.2023, 16:45 115

♦ „Clienţii de business au început deja să îşi rezerve camere, companiile pregătesc conferinţe, traininguri, evenimente“.

Hotelul de patru stele Cişmigiu din Bucureşti, una dintre clădirile monument ale ora­şului, controlată de spaniolii de la Hercesa, a finalizat anul trecut cu afaceri de 1,5 milioane de euro, iar pentru acest an a bugetat 1,7 milioane de euro, nivel apropiat de cel înregistrat în anul de referinţă 2019.

„Vrem să atingem rezultatele din 2019, acesta este acum reperul nostru, cel mai bun an din turism. La rezultatele pe care le-am avut în septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie ne aşteptăm ca acest trend pozitiv să continue şi în acest an“, a declarat pentru ZF Mirela Cojocaru, directorul general al hotelului Cişmigiu, prezent de zece ani pe piaţa locală. Hotelul are o capacitate de cazare de 60 de apartamente. Unitatea este controlată de spaniolii de la Hercesa, care au cumpărat clă­direa în 2004 şi au transformat-o într-un hotel de patru stele în centrul Capitalei, în urma unei investiţii de 15 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO