Companii

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma să fie deschis în al treilea trimestru din 2026. Contractul de afiliere abia a fost finalizat

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma...

Autor: Miruna Diaconu

07.03.2024, 00:07 5291

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma să fie deschis în al treilea trimestru din 2026, deşi unitatea ar fi trebuit deschisă în primul trimestru al acestui an. Hotelul este dezvoltat de grupul Arsat din Arad, cu activităţi în industrie şi agricultură, dezvoltatorul hotelului, deţinut de familia Ghinea.

Andrei Ghinea, proprietarul grupului Arsat, spune că parteneriatul cu Marriott abia a fost finalizat, iar dezvoltatorul urmează să primească autorizaţia de construire şi să demareze ulterior lucrările. „S-a finalizat contractul de afiliere cu Marriott. Se lucrează la proiect. Urmează să primim autorizaţia de construire în luna au­gust sau septembrie, după care demarăm lucrările“, spu­ne Andrei Ghinea, dezvoltatorul hotelului.

Hotelul face parte din proiectul mixt Drăgălina 25/27. Proiectul include mai multe clădiri şi anume primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucu­reştiului, două clădiri de birouri clasa A şi o zonă destinată petrecerii timpului liber, unde vor exista şi restaurante pe malul râului Mureş.

De asemenea, va exista şi un centru de evenimente şi expoziţii care va funcţiona în clădirea vechiului Cazinou Arad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO