Companii

Hirsch Porozell, producător de polistiren, face investiţii de 5,5 mil. lei. Printre proiecte se numără o fabrică nouă de ambalaje în judeţul Cluj. Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 205,3 milioane de lei, în creştere cu 53% faţă de anul precedent

Hirsch Porozell, producător de polistiren, face...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.09.2022, 16:30 149

Hirsch Porozell, subsidiara locală a companiei austriece cu acelaşi nume, producătoare de polistiren expandat, a bugetat investiţii de circa 5,5 milioane de lei pentru întregul an 2022.

„Principalele proiecte de investiţii constau în demararea proiectului pentru o nouă unitate de producţie la Răscruci (judeţul Cluj – n. red.), unde se vor produce am­balaje din pastă de celuloză turnată, precum şi achiziţia de utilaje noi, ca urmare a înlo­cui­rii utilajelor mai vechi, pentru producerea de polisti­ren expa­n­­dat“, a spus Viorel Chertes, director comercial la Hirsch Porozell România, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2022.

Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 205,3 mil. lei, în creştere cu 53% faţă de anul precedent. Profitul de 19,8 mi. lei a fost cu 39% mai mare, iar numărul me­­diu de angajaţi a ajuns la 201, cu circa 20 mai mulţi com­pa­­rativ cu anul precedent. Pentru 2022, subsidiara locală a Hirsch Porozell preconizează o cifră de afaceri în jurul a 200 mil. lei. „Primele luni au fost satisfăcătoare având în vedere perioada rece“, a mai spus Viorel Chertes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO