Companii

Harris Palaondas, managing director SofMedica: Am adus cinci programe de chirurgie robotică în regiune pentru spitale precum Sanador, Provita sau Pelican

♦ Grupul SofMedica este specializat în distribuţia de echipamente medicale, cu o prezenţă de 27 de ani pe piaţa locală ♦ SofMedica are în portofoliu peste 200 de spitale publice şi private

Accesul la tehnologii noi în spita­le a devenit şi mai important odată cu iz­buc­nirea pandemiei de COVID-19, iar domeniul medical a intrat pe lista ur­gentă de priorităţi, susţine Harris Palaondas, managing director la SofMe­dica, un grup specializat în dis­tri­buţia de echipamente medicale. Bugetul de investiţii al SofMedica pen­tru România în 2021 este de 1,5 mil. euro în dezvol­tarea echipe­lor şi a unor partene­ria­te noi cu spitale.

„Pe parcursul acestui an di­ficil, am reuşit să ne păs­trăm profita­bi­litatea şi să dez­vol­tăm cinci noi progra­me de chi­rur­gie robotică în re­giune, pre­cum şi să intro­ducem pe piaţă noi tehno­lo­gii inovatoa­re. Astfel, am pus bazele unor pro­grame de chirurgie robo­tică pe care le-am dezvoltat în Spitalul Pelican din Oradea, în Spita­lul Sanador din Bu­cu­reşti şi în Spitalul Provita din Bu­cu­reşti la începutul anului 2021“, a spus Harris Palaondas.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.