Companii

Hagag se uită spre achiziţia unui teren din Pădurea Băneasa deţinut de familia unuia dintre cei patru fondatori ai Fratelli

Terenul de la adresa Aleea Privighetorilor 35 are o suprafaţă de 18.505 mp şi este deţinut de firma Casa Albă SRL controlată de Mihai şi Zoiţa Caramihai.

Terenul de la adresa Aleea Privighetorilor 35 are o suprafaţă de 18.505 mp şi este deţinut de firma Casa Albă SRL controlată de Mihai şi Zoiţa Caramihai.

Autor: Bogdan Alecu

05.01.2022, 18:15 1567

Aleea Privighetorilor este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucureşti, amplasată în sectorul 1, în apropiere de Zoo Băneasa şi Băneasa Shopping City.

Dezvoltatorul Hagag De­velop­ment Europe a înfiinţat la fi­nalul anului trecut compania Hagag Pri­vighetorilor 35, potrivit datelor din Monitorul Oficial, publicate vineri, 31 decembrie 2021, şi analizează achi­zi­ţia unui teren de peste 18.000 mp. Aleea Privighetorilor este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucu­reşti, amplasată în sectorul 1, în apro­pie­re de Zoo Băneasa şi Băneasa Shop­ping City. Oficialii companiei nu au transmis niciun comentariu pe această temă.

Terenul de la adresa Aleea Privighetorilor 35 are o suprafaţă de 18.505 mp şi este deţinut de firma Casa Albă SRL controlată de Mihai şi Zoiţa Caramihai - care deţine şi restaurantul-hotel Casa Albă din imediata proximitate. Tot ei sunt părinţii lui Dani Caramihai, unul dintre fondatorii Fratelli. La adresa respectivă funcţionează un camping cu spaţii de cazare în căsuţe de lemn şi locuri pentru autorulote, având deja opt construcţii şi o anexă pe teren.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO