Companii

Grupul Iulius a demarat procedura de autorizare a unui proiect multifuncţional - centru de afaceri, zonă de retail şi servicii pe un teren de 10.500 mp - din proximitatea Romexpo. Terenul a fost cumpărat de la Globe Trade Centre în 2017

Proiectul vizează construcţia unui complex multifuncţional, care să includă centru de afaceri, zonă de retail şi servicii pe un lot de teren de circa 10.500 mp.

Proiectul vizează construcţia unui complex multifuncţional, care să includă centru de afaceri, zonă de retail şi servicii pe un lot de teren de circa 10.500 mp.

Autor: Bogdan Alecu

25.01.2022, 00:05 3071

Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de malluri din România, a demarat prin interme­diul firmei Factory Business United, deţinută de Bogdan Mihăilă, admi­nistratorul Iulius Real Estate, auto­rizarea unui proiect mixt în zona Romexpo, între Crowne Plaza, viitorul proiect al Grupului Ţiriac şi Romexpo.

Proiectul vizează construcţia unui complex multifuncţional, care să includă centru de afaceri, zonă de retail şi servicii pe un lot de teren de circa 10.500 mp. Terenul a fost cumpărat de la Globe Trade Centre în 2017. GTC avea în plan în 2006 prin firma Green Dream să constru­iască acolo un proiect rezidenţial cu şapte blocuri a câte şapte etaje fiecare şi un total de 225 de aparta­mente.

În 2017 Iulian Dascălu semna un acord prin care cumpăra clădirile secundare de la Romexpo, iar în prezent în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie are în plan dezvoltarea celui mai mare proiect imobiliar realizat vreodată la Romexpo, în urma unei investiţii de 3 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO