Companii

Grupul hotelier Continental rămâne fără şef

Autor: Mirabela Tiron

02.06.2011, 23:40 282

Italianul Michele Meoni (foto), care conduce din 2007operaţiunile grupului hotelier Continental, controlat de RaduEnache, va pleca de pe poziţia de CEO, potrivit oficialilorcompaniei. Continental Hotels a finalizat anul trecut cu o cifră deafaceri de 22,4 milioane de euro şi pierderi financiare de 4,8milioane de euro, operând peste 1.000 de camere pe piaţaromânească.

Oficialii Continental nu au dat detalii cu privire la motivulplecării lui Meoni şi nu au oferit informaţii legate de cine vaprelua operaţiunile de conducere. ZF nu l-a putut contacta ieri peexecutivul italian. Meoni a venit la conducerea grupului hotelierchiar când în structura acţionariatului Continental intrase fondulde investiţii PPF şi se anunţa dezvoltarea rapidă a lanţului. Laacea vreme se vorbea de un contract pe minimum cinci ani cuMeoni.

Michele Meoni are o experienţă de peste 20 de ani în industriahotelieră, anterior lucrând în lanţuri hoteliere de dimensiuneaContinental, cum ar fi Domina Hotels & Resorts, un lanţhotelier italian, dar şi în complexuri hoteliere din MareaBritanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO