Companii

Grupul de modă C&A a promovat un român în poziţia de country manager pentru piaţa locală

Grupul de modă C&A a promovat un român în poziţia de...

Autor: Cristina Roşca

27.10.2017, 00:04 502

Compania este al treilea cel mai mare jucător de pe piaţa locală de modă, cu afaceri de 375 de milioane de lei anul trecut şi o reţea de 38 de magazine.

Retailerul de modă C & A l-a numit pe Cătălin Roşca în poziţia de country ma­na­ger pentru România. Mutarea vine în con­textul în care un alt român, Cristian Codrea, se va ocupa de dezvoltarea ope­ra­ţiu­nilor retailerului de modă C & A pe nouă pieţe din Europa Centrală şi de Est. Codrea s-a ocupat anterior de piaţa locală alături de Croaţia şi Serbia.

Cătălin Roşca lucrează pentru grupul C & A din 2011, prima poziţie fiind aceea de diector de magazine la Sibiu, potrivit pro­filu­lui său de pe reţeaua de socializare de busi­ness LinkedIn. Apoi, în 2014 a devenit dis­trict manager, iar în acest an a preluat funcţia ac­tuală de country manager. Înainte de a lu­cra pentru grupul de modă, executivul român a lucrat pentru o altă firmă din sec­torul modei, după ce cariera şi-o începuse în sectorul bancar, la BRD ca ofiţer de credite în perioada 1999-2000. Executivul este absolvent al unei facultăţi cu profil economic la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi are un master în domeniul administraţiei afacerilor la Arad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO