Companii

Growceanu, grup de business angels axat pe investiţii în startup-uri, vrea să investească în 2021 până la 1 milion de euro în 18 tranzacţii. Portofoliu curent de investiţii în valoare de 400.000 euro

Growceanu, grup de business angels axat pe investiţii...

Autor: Roxana Rosu

13.07.2021, 11:59 468

Growceanu, un grup de business angels axat pe investiţii în startup-uri, vrea să investească până la 1 milion de euro în acest an în finalizarea a 18 tranzacţii, după ce în primul trimestru din 2021 a acordat o finanţare de  75.000 de euro petru Miluu.

Cea mai mare investiţie de până acum a Growceanu a fost în startupul Metabeta, în valoare de 200.000 de euro. Urmează runda doi pentru Bright Spaces, în valoare de 35.000 de euro.

În 2021, fondatorii au investit 50.000 de euro din fonduri proprii în Growceanu, cu scopul de dezvolta platforma de angel investment.

„Suntem un grup de angel investors în care fiecare membru investeşte banii proprii şi ia decizia de a se alătura sau nu fiecărui startup pe care îl prezentăm. Nu avem o sumă limitată pentru investiţii. În raport cu fondurile, suntem o reţea deschisă care oferă o mai mare flexibilitate startup-urilor. Din perspectiva altor investitori, aceştia pot colabora în mod facil şi  flexibil cu Growceanu - fie că sunt persoane individuale, asociaţii, organizaţii, sau fonduri - cu toate sindicalizăm şi co-investim”, spune Ciprian Man, unul dintre fondatorii Growceanu & Angels Keeper.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO