Companii

Gigantul DB Schenker a închiriat depozite de 5.200 mp lângă Carrefour Militari

Autor: Cristi Moga

25.01.2012, 19:07 550

Operatorul logistic DB Schenker Romtrans, subsidiară a companiei germane Deutsche Bahn, a închiriat un depozit de 5.200 de metri pătraţi în proiectul Phoenix Logistics Center din apropierea hipermarketului Carrefour Militari, potrivit firmei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle, agentul tranzacţiei.

Proiectul logistic este deţinut de firma Aviva Investors şi are o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, restul spaţiilor fiind vacante.

"DB Schenker Romtrans planificau extinderea operaţiunilor în deservirea retailerilor locali şi au ales Phoenix Logistics Center datorită proximităţii de actualul centru logistic pe care îl deţin în Chitila", spune Irina Iliescu, senior consultant al departamentului industrial al Jones Lang LaSalle.

DB Schenker a intrat pe piaţa locală în 2008 prin achiziţia firmei Romtrans şi a ajuns în România la un business de circa 80 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO