Companii

Germanii de la Ruck Ventilatoare au finalizat anul 2023 cu afaceri de peste 27 mil. Euro

Germanii de la Ruck Ventilatoare au finalizat anul 2023...

Autor: Laurentiu Cotu

24.01.2024, 18:40 209

Producătorul de echipamente de ventilaţie industrială Ruck Ventilatoare din Târnăveni, judeţul Mureş, filiala locală a companiei germane Ruck Ventilatoren GmbH, fondată de omul de afaceri Gerhard Ruck, a finalizat 2023 cu o cifră de afaceri de peste 27 mil. euro, estimând pentru acest an afaceri în creştere. Compania a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 23 mil. euro (113,5 mil. lei), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

„Orientarea noastră de bază este în continuare spre creştere, datorită numeroaselor produse noi, extinderilor de programe şi unei mai bune penetrări a pieţei, şi ne aşteptăm să depăşim perfor­manţa pieţei în 2024“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Ruck Ventilatoare.

Compania produce la Târnăveni, judeţul Mureş, ventilatoare pentru domeniile construcţii şi industrial, centrale de tratare aer pentru segmen­tele casnic şi industrial, precum şi accesorii mecanice şi electrice.

În perioada 2019-2021, compania a investit aproximativ 10 milioane de euro în clădiri şi utilaje, extinzând suprafaţa de producţie la peste 35.000 de metri pătraţi şi construind un depozit automatizat înalt de 16 metri. În 2024, Ruck Ventilatoare va investi în noi produse, vânzări şi distribuţie, potrivit companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO