Companii

George Copos, proprietarul Ana Hotels, a investit 14 mil. euro în hotelul Europa din Eforie Nord, care a fost renovat complet în şase luni

George Copos, proprietar, Ana Hotels, Simona Constantinescu, director general operaţional, Ana Hotels şi Iuliana Tasie, director general, Hotel Europa Eforie Nord.

George Copos, proprietar, Ana Hotels, Simona Constantinescu, director general operaţional, Ana Hotels şi Iuliana Tasie, director general, Hotel Europa Eforie Nord.

Autor: Alexandra Matei

02.04.2024, 00:07 6217

Hotelul Europa din Eforie Nord, deţinut de compania Ana Hotels, controlată de omul de afaceri George Copos, a fost renovat printr-o investiţie de peste 14 mil. euro şi urmează să îşi deschidă porţile pentru turişti începând cu 16 aprilie.

„În pandemie am decis să investesc în Athénée Palace Bucharest. Am avut un curaj fantastic în 2020, când am lucrat la Athénée Palace Bucharest cu aceleaşi echipe pe care le avem acum şi la hotelul Europa. Am terminat 132 de camere, de la roşu, în şapte luni la Athénée Palace Bucharest, urmând apoi şi cea de-a doua fază, cu 178 de camere. A fost o provocare. Am simţit nevoia de o nouă provocare, iar ea a venit odată cu hotelul Europa. A fost o provocare imensă ca în aproape şase luni să finalizăm 25.000 mp de la roşu. Lucrările au început în octombrie 2023 şi s-au desfăşurat într-un ritm excepţional. Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului în cei peste 20 de ani ai săi sub brandul Ana Hotels“, a spus omul de afaceri în timpul conferinţei de presă care a avut loc la Eforie Nord.

Investiţia de 14 mil. euro, detaliază reprezentanţii Ana Hotels, a cuprins lucrări de eficientizare energetică a clădirii, atât la exterior prin termoizolare, refacerea tâmplăriei şi a balcoanelor, modernizarea completă a instalaţiilor clădirii, cât şi prin refacerea designului camerelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO