Companii

FRF spune că metroul va circula în seara meciului România-Franţa până după ora 12 noaptea. Metrorex infirmă

FRF spune că metroul va circula în seara meciului România-Franţa până după ora 12 noaptea. Metrorex infirmă

Autor: Andreea Neferu

05.09.2011, 17:51 347

Metrorex a anunţat că mâine seară metroul din Bucureşti va funcţiona după programul normal, până la ora 11 seara, în ciuda faptului că Federaţia Română de Fotbal anunţase că metroul îşi va prelungi programul de circulaţie până cu o oră după încheierea jocului, adică până după ora 12.

"Nu ne-a contactat nimeni pentru a stabili prelungirea programului la metrou. În concluzie, infirm această informaţie. Oricum, nu se pot lua astfel de măsuri de pe o zi pe alta pentru că funcţionarea metroului costă şi costă foarte mult", a declarat Gheorghe Udrişte, director general al Metrorex.

Federaţia Română de Fotbal a publicat regulile de acces şi conduită a spectatorilor în stadion cu ocazia meciului România-Franţa de mâine, precizând că "în ziua meciului, posesorii de bilete de intrare vor putea circula gratuit, în baza respectivului bilet, spre şi de la stadion, cu mijloacele de transport în comun ale RATB (tramvaie, autobuze şi troleibuze), nu şi cu metroul, care însă îşi va prelungi programul de circulaţie până cu o oră după încheierea jocului".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO