Companii

Fraţii Mureşan de la Electrogrup şi-au bugetat afaceri de 80 mil. euro şi privesc spre pieţele externe

Fraţii Mureşan de la Electrogrup şi-au bugetat afaceri...

Autor: Laurentiu Cotu

25.06.2013, 22:00 669
Businessul fraţilor Teofil şi Simion Mureşan din Cluj-Napoca, care deţin grupul de firme Electrogrup, va creşte în acest an cu 5%, la aproximativ 355 mil. lei (80 mil. euro), în timp ce numărul angajaţilor va depăşi pragul de 400 de persoane, cu 10% mai mult faţă de anul trecut.   
 
Cea mai mare companie din grup, Electrogrup a încheiat primele cinci luni din acest an cu o cifră de afaceri de aproximativ 73 mil. lei (circa 16,5 mil. euro), mai mult cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru întreg anul, clujenii mizează pentru compania Electrogrup pe o cifră de afaceri de 160 mil. lei (circa 36 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul trecut.
 
În cadrul grupului activează companiile Electrogrup (servicii de infrastructură), Direct One (operator de telecom), Ten Gaz&Energy (producător, distribuitor şi furnizor de gaze naturale şi electricitate), WESEE (parcuri eoliene), Alesis&GV (microhidrocentrale).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO