Companii

Fraţii Gîvan din Bistriţa-Năsăud au ajuns la afaceri de 11,5 mil. euro cu firma de construcţii Amicii Building

Fraţii Gîvan din Bistriţa-Năsăud au ajuns la afaceri...

Autor: Laurentiu Cotu

25.05.2023, 17:20 5985

Amicii Building, o companie de construcţii din lo­calitatea Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, deţi­nută de fraţii Ionuţ Gîvan, Nicolaie Gîvan şi Adrian Gîvan, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 56,7 mil. lei (11,5 mil. euro), în uşoară creştere, de a­proximativ 2% faţă de anul anterior, po­tri­vit calculelor ZF făcute pe baza da­telor disponi­bile pe site-ul Minis­terului Finanţelor. 

Compa­nia a avut anul trecut un profit net de 3,7 mil. lei (752.000 de euro), în scădere cu 14% faţă de anul pre­cedent, când Amicii Buil­ding au obţinut un câştig net de 4,3 mil. lei (876.000 de euro), conform datelor pu­blice. Compania a avut în 2022 un nu­măr mediu de 101 de angajaţi.

Amicii Building are în portofoliu mai multe case con­strui­te, amenajări exteri­oa­re, iar în prezent se ocupă de diverse etape de construcţie pen­tru clădiri univer­sitare, blocuri de locuinţe, hoteluri, hale in­dus­triale, săli de evenimente, şcoli şi grădiniţe, săli de sport. Din portofoliul Amicii Building fac parte hotelul Pano­ramic din Colibiţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, mai multe şcoli, că­mine, săli de evenimente, hale pe structură metalică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO