Companii

Francezii de la Sanofi îl numesc pe Thomas Bosment în funcţia de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC) din România

Francezii de la Sanofi îl numesc pe Thomas Bosment în...

Autor: Cristina Bellu

28.09.2023, 11:05 78

Sanofi România, filiala locală a gigantului francez din piaţa farma, anunţă numirea Thomas Bosment în funcţia de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC), poziţie din care va coordona operaţiunile comerciale ale portofoliului CHC din Sanofi România.

„Principalul nostru obiectiv este să promovăm îngrijirea personală ca o practică de încredere, colaborând strâns cu specialiştii din domeniul sănătăţii pentru a facilita accesul la cele mai eficiente soluţii. Având sprijinul dedicat al echipei noastre, sunt într-adevăr entuziasmat să continui această misiune şi să contribui la extinderea prezenţei noastre pe piaţa românească.”, spune Thomas Bosment.

Thomas Bosment s-a alăturat grupului Sanofi în 2015 şi a ocupat diverse poziţii de-a lungul timpului, inclusiv cea de CHC Europe Commercial Excellence Lead unde a fost responsabil de conducerea iniţiativelor strategice pe piaţa europeană.

Înainte de Sanofi, a acumulat experienţă în mai multe poziţii din companii care activează în domeniul FMCG şi Consumer HealthCare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO