Companii

Fostul şef al spitalului judeţean Târgovişte, care şi-a făcut o reţea de centre medicale private, a vândut 80% din business către MedLife

Fostul şef al spitalului judeţean Târgovişte, care...

Autor: Mirabela Tiron

23.01.2017, 00:06 568
Cu afaceri de 4,9 milioane de lei în 2015, Almina Trading are o activitate de 20 de ani pe piaţa locală, fiind cel mai mare operator medical din judeţul Dâm­boviţa.
 
MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a cumpărat pachetul majoritar de 80% din Almina Trading, o companie de servicii medicale prezentă pe piaţa din Dâmboviţa şi Ilfov dezvoltată de Lavina Ionescu, fostul manager al spitalului judeţean din Târgovişte şi candidat pe listele PNL la Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie 2016.
 
Almina Trading are o activitate de 20 de ani pe piaţa locală şi este cel mai mare operator medical din judeţul Dâm­boviţa.
 
Compania are în com­po­nenţă opt centre medicale – cinci în Târgovişte, două în Pucioasa şi unul în Buftea – şi două laboratoare (Târ­govişte şi Buftea), oferind pacienţilor săi ser­vicii integrate de ambulator, ima­gistică şi analize de laborator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO