Companii

Fondul de investiţii Abris Capital, care deţine Urgent Cargus, l-a numit pe directorul de investiţii Adrian Stănculescu la conducerea operaţiunilor din România

Fondul de investiţii Abris Capital, care deţine Urgent...

Autor: Cristina Roşca

28.08.2018, 00:05 1749

♦ La începutul anului, pe neaşteptate, Cezar Scarlat a plecat de la Abris Capital după şase ani şi jumătate, timp în care el a făcut mai multe achiziţii.

Abris Capital, fondul de investiţii care deţine compania de curierat Urgent Cargus şi producătorul de hârtie Pehart Tec, a numit un nou executiv la conducerea operaţiunilor locale. Adrian Stănculescu, directorul de investiţii al Abris Capital Partners, preia conducerea de la un alt român, Cezar Scarlat.

Abris Capital Partners este o firmă de private equity orientată pe investiţii în Europa Centrală şi de Est ale cărei baze au fost puse în 2007 şi care are trei birouri, în Varşovia, Bucureşti şi Kiev, din cele mai recente date ale ZF. Biroul din Capitală a fost condus de Cezar Scarlat, care anterior a lucrat pentru Bridgepoint Capital, în echipa de investiţii responsabilă de regiune, iar anterior pentru Nomura Investment Bank la Londra, în departamentul de M&A care acoperea Europa Centrală şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO