Companii

Florin Cucu, Sofiaman: Am ajuns la 19 magazine la nivel naţional, dintre care 15 sunt proprii, iar anul trecut am avut o cifră de afaceri de aproape 25 mil. lei, plus 3%

Florin Cucu, Sofiaman: Am ajuns la 19 magazine la nivel...

Autor: Alexandra Matei

13.06.2023, 00:07 1404

Sofiaman, o companie din Târgu-Neamţ înfiinţată acum mai bine de 25 de ani, specializată în producţia şi vânzarea de pijamale, a ajuns să aibă astăzi 19 magazine la nivel naţional, dintre care 15 sunt proprii, iar în 2022 a avut afaceri de aproape 25 mil. lei, în creştere cu circa 3% faţă de anul precedent.

„Avem 19 magazine, dintre care 15 sunt proprii, iar restul sunt deschise în sistem de franciză. Ultimele magazine inaugurate în regim de franciză au fost deschise la Bacău şi Braşov, iar anul acesta am început colaborări noi în Italia şi Germania. Anul trecut, am încheiat cu o creştere, dar destul de mică. Suntem cu circa 3% peste anul precedent. Am ajuns la aproape 25 mil. lei cifră de afaceri”, a spus Florin Cucu, directorul general al Sofiaman.

Recent, compania a realizat un studiu din care reiese că 65% dintre români poartă haine vechi atunci când stau în casă şi nu investesc prea mult în pijamale sau haine de casă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO