Companii

Flanco merge în Tom Constanţa la o lună după ce a deschis în Maritimo

Flanco merge în Tom Constanţa la o lună după ce a deschis în Maritimo

Foto: Laszle Raduly

Autor: Cristina Rosca

17.11.2011, 11:31 796

Retailerul de electronice şi electrocasnice Flanco a deschis azi un magazin în centrul comercial Tom din Constanţa la mai puţin de o lună după ce a deschis o unitate în centrul comercial Maritimo Shopping Center din acelaşi oraş. Unitatea din centrul Tom are o suprafaţă de vânzare de 650 metri pătraţi şi 12 angajaţi.

Flanco Maritimo, lansat pe 28 octombrie, în urma unei investiţii de 750.000 de euro- sumă pentru amenajare şi stocuri - are o suprafaţă de vânzare de 700 mp şi 15 angajaţi.

"Valoarea medie a unei cumpărături în magazinul Flanco deschis în Maritimo Shopping Center s-a ridicat în primele 4 zile la 160 de euro, şi estimăm că acest nivel va fi depăşit în cazul magazinului pe care îl vom inaugura în centrul comercial Tom", a declarat Gabriel Pereş, director de vânzări la Flanco.

Compania, care a intrat în insolvenţă în 2009 cu datorii de circa 60 de milioane de euro, şi care este controlat de compania Asesoft Web, şi-a bugetat pentru acest an vânzări de 110 milioane de euro, faţă de 80 de milioane de euro anul trecut. Compania operează în acest moment o reţea de 75 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO