Companii

Firma internaţională de avocatură CMS numeşte un nou Managing Partner în biroul din Bucureşti: Horea Popescu preia conducerea în locul lui Gabriel Sidere

Firma internaţională de avocatură CMS numeşte un nou...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2020, 09:34 410

Firma internaţională de avocatură CMS l-a numit pe Horea Popescu în funcţia de Managing Partner al biroului din România, începând cu data de 1 noiembrie, în  locul lui Gabriel Sidere, partener coordonator din 2010.

Avocat specializat în fuziuni şi achiziţii, Horea Popescu este partener în cadrul CMS din 2008 şi, de-a lungul carierei sale, a fost implicat în unele dintre cele mai semnificative tranzacţii din România.

El a fost numit în luna mai coordonator al practicii de drept corporativ / fuziuni şi achiziţii în Europa Centrală şi de Est, după ce timp de şase ani a condus departamentul de Corporate M&A.

„Sunt onorat de numirea mea ca Managing Partner al CMS România. Gabriel a coordonat cu succes activitatea biroului CMS din Bucureşti în ultimii 10 ani, după cum o demonstrează creşterea continuă a firmei şi consolidarea reputaţiei noastre ca firmă de avocatură internaţională de top prezentă pe piaţa din România. În ultimele 12 luni, am lucrat împreună cu Gabriel şi Dora Petranyi, Managing Director al CMS pentru regiunea Europei Centrale şi de Est, pentru a pregăti această schimbare şi pentru a asigura o tranziţie lină. Sunt foarte încrezător în perspectivele biroului CMS din România şi aştept cu nerăbdare să colaborez cu întreaga echipă pentru a transpune planurile noastre în fapt”, a declarat Horea Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO