Companii

Firma de avocatură D&B David şi Baias a asistat compania greacă Public Power Corporation (PPC) în finalizarea tranzacţiei de preluare a activelor din România ale grupului Enel

Firma de avocatură D&B David şi Baias a asistat...

Autor: Cristina Bellu

01.11.2023, 10:48 162

O echipă de avocaţi ai D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat compania Public Power Corporation (PPC) din Grecia în finalizarea tranzacţiei de preluare a activelor de producţie, furnizare şi distribuţie de electricitate din România ale grupului italian Enel.

”Avocaţii D&B David şi Baias au asistat PPC pe parcursul întregului proces de achiziţie. În aceste zile este parcursă etapa finalizării tranzacţiei având ca obiect transferul acţiunilor societăţilor care au făcut parte din grupul Enel”, spune Anda Rojanschi, Partener D&B David şi Baias.

D&B a furnizat întreaga asistenţă de drept românesc, constând atât în servicii de due diligence juridic, cât şi în asistenţă juridică pentru revizuirea documentelor tranzacţiei.

Echipa D&B David şi Baias care a furnizat asistenţă juridică în faza de finalizare a tranzacţiei a fost coordonată de Anda Rojanschi, Avocat Partener şi a fost alcătuită din Cristina Păduraru, Avocat Partener, Adina Oprea, Avocat Senior Coordonator, Corina Celmare, Avocat Senior, Adriana Popa, Avocat Senior.

Compania Public Power Corporation (PPC) din Grecia a anunţat în martie 2022 preluarea activelor din România ale grupului Enel, tranzacţie în care a fost asistată de o echipă integrată de specialişti în tranzacţii a PwC România şi Grecia şi avocaţii D&B David şi Baias. Avocaţii D&B au continuat să ofere asistenţă companiei.

PPC este cea mai mare companie de energie din Grecia, cu o capacitate instalată de 11,1 GW şi aproximativ 6 milioane de clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO