Companii

Firma care operează restaurante în cadrul hotelului Internaţional de patru stele din Sinaia face afaceri de 5 milioane de euro pe an

Firma care operează restaurante în cadrul hotelului...

Autor: Cristina Roşca

01.09.2013, 22:11 1010

Compania Corex C&B se află între cei mai mari 20 de operatori de restaurante, cu afaceri de 21,8 mil. lei anul trecut, fiind singura firmă din top 20 care operează restaurante în cadrul hotelurilor din ţară.

„Operăm patru restaurante în cadrul complexului hotelier Internaţional, trei în Sinaia şi unul în Bucureşti. În următoarea lună vom merge cu toate cele trei branduri – Tyrol, Cicina Sofia şi Panoramic – şi în Iaşi“, spune Adrian Fuchs, directorul alimentar al companiei Corex C&B, care operează localuri doar în cadrul complexului hotelier de patru stele.

Corex C&B a avut o cifră de afaceri de 21,8 mil. lei anul trecut, de aproape trei ori mai mari decât în anul anterior.
În cazul hotelurilor de patru şi cinci stele din România veniturile realizate de restaurante sunt înregistrate pe aceeaşi firmă cu cele ale hotelului şi ale magazinelor din galerie, acolo unde este cazul. Mai mult, operatorii acestora nu dezvăluie informaţii privind ponderea veniturilor restaurantelor în total.

În top 20 compania Corex C&B se bate atât cu branduri internaţionale precum McDonald’s, KFC sau Pizza Hut, cât şi cu branduri locale precum La Mama sau City Grill.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO