Companii

Filiala din Cluj a Hidroconstrucţia a făcut concedieri colective la finalul anului trecut, măsură care a afectat 974 de salariaţi

Filiala din Cluj a Hidroconstrucţia a făcut concedieri...

Autor: Alexandra Matei

05.04.2023, 00:06 423

Decizia de a face concedieri colective în cadrul filialei din Cluj a venit la câteva luni după ce Hidroconstrucţia a intrat în insolvenţă.

Filiala din Cluj a Hidroconstrucţia, companie româ­neas­că specializată în domeniul construcţiilor hidroener­ge­tice şi hidrotehnice, a notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj la finalul anului trecut că va face concedieri colective, măsură care a afectat, după cum spun autorităţile, 974 de salariaţi din cadrul societăţii.

Decizia de a face concedieri colective în cadrul filialei din Cluj vine la scurt timp după ce Hidroconstrucţia a intrat în insolvenţă, din iniţiativă proprie, în luna ianuarie a anului trecut, pentru datorii de circa 100 mil. euro şi cu intenţia de reorganizare a businessului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO