Companii

Farmaceutica Remedia s-a apropiat de 400 mil. lei în primele nouă luni din 2022, plus 13% faţă de T3/2021

Cea mai mare contribuţie la business o are divizia de distribuţie de medicamente, de 94% din totalul vânzărilor din primele nouă luni din an.

Cea mai mare contribuţie la business o are divizia de distribuţie de medicamente, de 94% din totalul vânzărilor din primele nouă luni din an.

Autor: Georgiana Mihalache

08.12.2022, 17:00 141

Costurile majorate de funcţionare din ultimele luni au determinat compania să închidă un depozit de medicamente din Timişoara Activitatea de distribuţie a adus în continuare cea mai mare parte din vânzări, peste 57% către farmacii şi 37% către spitale şi clinici private.

Grupul Remedia, cu activităţi în distribuţia de medicamente, pentru farmacii, dar şi pentru clinici şi spitale private, în retailul farmaceutic şi în vânzarea de roboţi pentru farmacii, a înregistrat afaceri de 390 mil. lei în primele nouă luni din an, în creştere cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021, arată raportul publicat de companie pe Bursă.

Cea mai mare contribuţie la business o are divizia de distribuţie de medicamente, de 94% din totalul vânzărilor din primele nouă luni, atât către farmacii, cât şi către spitale şi clinici private. Divizia de distribuţie în spitale asigură vânzarea de produse farmaceutice, vaccinuri şi materiale sanitare în unităţile medicale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO