Companii

Familia Rusu aşteaptă afaceri de 31 mil. euro pe baza creşterii producţiei şi a numărului de magazine

Familia Rusu aşteaptă afaceri de 31 mil. euro pe baza...

Autor: Laurentiu Cotu

05.03.2014, 00:05 269
Grupul rus Savitar-Casa Rusu, care desfăşoară activităţi în industria mobilei, controlat de familia Rusu din Timişoara, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 31 mil. euro, în creştere cu 10% faţă de anul trecut. Împreună, companiile Rus Savitar şi Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă din Timişoara, au realizat în 2013 afaceri totale de 28 mil. euro.
 
„Pentru anul 2014 estimăm o creştere cu cel puţin 10% a cifrei de afaceri. Prognoza se bazează pe creşterea capacităţilor de producţie şi a numărului de magazine“, a declarat pentru ZF Transilvania Marius Raia, director general al Casa Rusu. Compania a finalizat o investiţie de 23,5 milioane de lei (peste 5 milioane de euro) în extinderea şi modernizarea fabricii de mobilier tapisat din Dudeştii Noi, judeţul Timiş. Noua fabrică are o capacitate de producţie de 10.000 de produse de mobilier tapisat pe lună, de cinci ori mai mult decât capacitatea anterioară.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO