Companii

Familia Movileanu, care deţine complexul Mera Resort din Venus, anunţă un proiect major: Investim 60 mil. de euro într-un parc de distracţii de referinţă în Neptun

Familia Movileanu, care deţine complexul Mera Resort din...

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2022, 00:07 7605

Familia Movileanu, care controlează complexul hote­lier Mera Resort din Venus, a demarat construcţia unui parc de distracţii în staţiunea Neptun, o investiţie esti­ma­tă la aproape 60 de mil. euro, care va fi finalizată în 2024.

„Litoralul românesc are potenţial, este nevoie de in­ves­tiţii în servicii de calitate. Anul trecut am finalizat cons­trucţia a 25 de viluţe la Venus, investiţie de 6 mi­lioa­ne de euro, printr-un credit bancar“, a spus pentru ZF Nicolae Movileanu, unul din cei mai mari şi discreţi investitori de pe litoralul românesc. El a mai precizat că va investi 60 mil. euro într-un parc de distracţie în staţiu­nea Neptun. „Vom face un parc de distracţie, cu aqua parc inclus, parc tematic, cu multe alte activităţi. Am de­ma­rat deja proiectul, va fi o referinţă pentru litoralul româ­nesc. Estimăm că îl vom deschide în 2024. Am mers înainte cu toate investiţiile planificate“.

Familia Movileanu din Argeş a devenit cunoscută în sec­to­rul turistic după ce în 2014 a preluat prin compania Atlas Apli­ance Solutions din Mioveni hotelurile Cocor şi Pa­jura din Ve­nus, alături de 28 de vile de la THR Marea Neagră şi a dez­vol­tat un complex modern de patru stele, Mera Resort, în ur­ma unei investiţii de circa 12 mil. euro, potrivit ultimelor date disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO