Companii

Familia Irimescu a făcut afaceri de 14 mil. lei în 2019 cu Rocavera, fabrica de procesare a pietrei naturale şi de construire a corturilor industriale

ANTREPRENORI LOCALI

Familia Irimescu a făcut afaceri de 14 mil. lei în 2019...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.03.2020, 17:38 165

Familia Irimescu a pus bazele producătorului de învelitori metalice Wetterbest (denumit anterior Depaco), preluat integral de grupul Teraplast, controlat de omul de afaceri Dorel Goia.

Rocavera, o companie activă în prelucrarea pietrei, cumpărată anul trecut de familia de an­tre­prenori Irimescu, a făcut în 2019 afaceri de 14 mi­li­oane de lei din cele două divizii ale sale. Astfel, piatra naturală a adus 3 milioane de lei, în vre­me ce fabricarea de cor­turi industriale pe struc­tură de alu­mi­niu a con­tribuit cu 11 milioane de lei.

„A fost un an pozitiv pentru noi, cu vânzări în creştere pentru ambele divizii. În prezent, avem o echipă de 19 oameni, împărţiţi în cele două divizii. Este o echipă stabilă, cu care putem creşte şi în acest an, însă obiectivul principal pentru peri­oa­da următoare este să o men­ţi­nem – mai ales în actualul con­text al pieţei forţei de muncă”, spune Valeriu Iri­mescu, acţionar şi director general al Rocavera.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO