Companii

Familia Baba din Hunedoara, abonată la contractele cu statul, va câştiga 4,6 milioane de lei în acest an pentru montarea becurilor de Crăciun din Bucureşti, Timişoara, Oradea şi Vaslui

Familia Baba din Hunedoara, abonată la contractele cu...

Autor: Miruna Diaconu

30.11.2023, 16:00 223

Contractele sunt atribuite companiilor MK Illumination şi MK Lighting, care anul trecut au avut afaceri cumulate de 16,5 milioane lei.

Familia Baba din Hunedoara va câştiga în acest an 4,6 milioane de lei pentru mon­tarea şi închirierea iluminatului festiv de Crăciun de la primăriile din Bucureşti, Timişoara, Oradea şi Vaslui.

MK Illumination este o subsidiară a gru­pului austriac care se ocupă cu ilu­minatul festiv MK IMMO Trust, care deţine 75% din compania locală, iar 25% din acţiuni sunt deţinute de Horea Mihai Baba, potrivit informaţiilor platformei de analiză Termene.ro. Anul trecut, compania a avut afaceri de 12,3 milioane lei, în creştere cu 91% faţă de anul anterior, iar profitul net s-a ridicat la 1,3 milioane lei. MK Lighting este deţinută în proporţie de 86,96% de Rodica Baba şi de 13,04% de Gheorghe Baba. MK Lighting a avut anul trecut afaceri de 4,2 milioane lei şi un profit net de 1 milion lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO