Caută doar în titlu
Companii

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: Plănuim să ne extindem cu servicii în trei noi judeţe

Reţeaua Regina Maria, al doilea jucător din piaţa privată de sănătate, are 64 de unităţi proprii în ţară, unde lucrează aproape 7.000 de angajaţi şi colaboratori ♦ Operatorii privaţi de sănătate au apăsat puternic pedala achiziţiilor în ultimii cinci ani pentru a se consolida pe piaţă.

ReŢeaua de sănătate Regina Maria, al doilea jucător din piaţa medicală pri­va­tă, continuă să caute oportunităţi de achi­ziţie şi în 2020, pe fondul unei creş­teri constante a sectorului medical pri­vat, susţine Fady Chreih, CEO al reţelei Regina Maria. „În 2020 ne vom concentra efor­tu­rile în zonele în care suntem deja prezenţi şi plănuim să ne extindem cu servicii în trei noi judeţe. Continuăm să fim atenţi la oportunităţile de achiziţie care ni s-ar putea potrivi“, a spus pentru ZF Fady Chreih. El crede că ritmul de creştere al pieţei serviciilor medicale private va fi mai mare decât cel al creşterii econo­mi­ce, ceea ce va duce segmentul medical privat la o cotă de 30% din to­talul serviciilor de sănătate accesate de români, de la 25% cota de pia­ţă din anii trecuţi.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.