Companii

Ce face astăzi Ludovic Robert, fondatorul A&D Pharma, Anima şi Amethyst, unul dintre cei mai puternici antreprenori din farma şi sănătate din România? Omul de afaceri rămâne implicat în domeniul sănătăţii

Ludovic Robert este unul dintre cei mai discreţi antreprenori străini care au avut afaceri majore în România. El nu a oferit niciodată un interviu.

Ludovic Robert este unul dintre cei mai discreţi antreprenori străini care au avut afaceri majore în România. El nu a oferit niciodată un interviu.

Autor: Cristina Roşca

11.09.2023, 19:30 4166

♦ Direct, el nu mai apare acţionar în nicio companie locală, conform căutărilor ZF ♦ Cea mai recentă mutare a sa în România, conform datelor Ziarului Financiar, a fost vânzarea boutique hotelului Carpathian Lodge Măgura din Buzău în schimbul sumei de 2,35 mil. euro ♦ Cumpărătorii au fost dezvoltatorul imobiliar One United şi grupul Le Manoir.

Numele lui Robert Ludovic, cetăţean fran­cez, născut în 1971, nu spune multe publicului larg, însă businessurile pe care el le-a cofondat în România de-a lungul anilor sunt cunoscute la scară mare.

Unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri din industria farma şi din sectorul medical, Robert Ludovic - sau Ludovic Charles Simon Robert pe numele său complet - este fondatorul mai multor businessuri majore precum A&D Pharma (retail şi distribuţie farma), Amethyst (ra­dioterapie) sau Anima (policlinici). Din cele două din urmă, el a făcut exit. Acum, pe profilul său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn, omul de afaceri apare CEO al Quartz Healthcare din Luxemburg şi fondatorul Amthyst.

Cum începe legătura antrepre­norului cu România?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO