Companii

Fabrica Ebm-papst din Oradea, cu afaceri de 64 milioane euro în 2022: La noi fiecare angajat din producţie ştie să lucreze pe cel puţin trei proiecte, aşa am păstrat locurile de muncă. Compania este una dintre firmele înfiinţate în ultimii ani cu cele mai rapide salturi ale businessului

Fabrica Ebm-papst din Oradea, cu afaceri de 64 milioane...

Autor: Alexandra Matei

20.02.2023, 18:00 6005

 ♦ Ebm-papst  a crescut de la 17 angajaţi la peste 500 anul trecut ♦ Compania produce la Oradea peste 170 de tipuri de motoare şi ventilatoare  electrice destinate industriei medicale şi industriei automotive.

Compania orădeană Ebm-papst Automotive & Drives România, parte a grupului german Ebm-papst, lider mondial în producţia de motoare electrice şi ventilatoare, a trecut cu bine prin ultimele crize - pandemia de Covid-19 şi criza semiconductoarelor.

Compania a reuşit să-şi păstreze toţi angajaţii care lucrează în fabrica de la Oradea, unde sunt produse peste 170 de tipuri de motoare şi ventilatoare electrice. Ebm-papst Automotive & Drives România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 64,2 mil. euro, plus 17%, şi cu 506 angajaţi.

„În Oradea producem în prezent ansambluri şi suban­sambluri pentru motoare şi ventilatoare care sunt folosite pentru industriile automotive, medicale şi sisteme indus­triale de ventilaţie şi încălzire. Pentru noi, anii 2021 şi 2022 au fost ani de stabilizare, în care echipa locală a acumulat experienţă şi s-a maturizat. Am folosit perioadele cu co­menzi reduse în industria auto pentru creşterea compe­tenţelor profesionale şi policalificarea angajaţilor noştri. Avem o mare complexitate în producţie şi la noi fiecare angajat din producţie ştie să lucreze pe cel puţin trei pro­iecte. Astfel, am reuşit să păstrăm toate locurile de muncă şi să lucrăm fără întrerupere pe toată durata pandemiei şi a crizei semiconductoarelor“, a spus pentru ZF Delia Ungur, administrator al companiei Ebm-papst Automotive & Drives România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO