Companii

Executivul Andrei Frunză, fost CEO al Free Now şi eJobs, preia oficial conducerea platformei de recrutare BestJobs

Andrei Frunză,CEO al platformei de recrutare Bestjobs

Andrei Frunză,CEO al platformei de recrutare Bestjobs

Autor: Ramona Cornea

07.09.2021, 00:05 224

♦ Andrei Frunză a fost anterior CEO al platformei de ride-sharing Free Now, iar în perioada 2012 – 2017 a fost la conducerea platformei de recrutare eJobs România. Poziţia de CEO al BestJobs a rămas liberă în august anul trecut.

Executivul Andrei Frunză, fost CEO al platformei de ride-sharing Free Now, a preluat oficial rolul de CEO al platformei de recrutare Bestjobs începând cu 1 septembrie, conform unui raport al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Poziţia de CEO din cadrul BestJobs a rămas liberă în august anul trecut după ce Dan Puică a părăsit platforma de recrutare pentru a lucra pentru Ringier ca CEO al imobiliare.ro.

Andrei Frunză nu este pentru prima dată la conducerea unei platforme de recrutare. În perioada 2012 – 2017, el a fost CEO al platfor­mei de recrutare eJobs România. Experienţa sa profesională include, de asemenea, poziţii de management în proiecte de online payments, digital publishing şi marketplaces. De altfel, Andrei Frunză şi-a început cariera la Ziarul Financiar la începutul anului 2004.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO