Energie

Holcim România îşi extinde divizia de betoane cu o nouă achiziţie prin care a preluat activele, angajaţii şi echipamentele producătorului de betoane Betonexpres din zona Floreşti, judeţul Cluj

Holcim România îşi extinde divizia de betoane cu o...

Autor: Roxana Rosu

07.04.2023, 09:03 843

Holcim România îşi extinde divizia de betoane cu o nouă achiziţie prin care a preluat activele, angajaţii şi echipamentele producătorului de betoane Betonexpres din zona Floreşti, judeţul Cluj.

„Oraşul Cluj este de mai mulţi ani unul dintre cele mai dinamice din ţară, cu o creştere continuă atât în zona rezidenţială precum şi în cea industrială, dar şi cu un potenţial mare de dezvoltare în viitor. Oferim clienţilor noştri cea mai diversă gamă de produse verzi din întreaga industrie, suntem un partener de drum lung pentru cei care au nevoie de soluţii performante şi de aceea ne dorim extinderea într-una din cele mai dinamice zone de construcţii din România”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane Holcim România.

Activitatea fabricii de la Floreşti va fi itegrată în activitatea operaţională a Holcim România, urmând un proces de retehnologizare pentru modernizarea producţiei.

Betonexpres SRL funcţionează de peste 15 ani pe piaţa de betoane din Cluj, devenind în timp unul dintre principalii producători locali de betoane, cu focus pe livrarea de soluţii pentru zona Floreşti, una dintre cele mai dinamice zone de construcţii din judeţ.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare, 28 staţii de betoane, patru staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deşeurilor - prin Geocycle) şi Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate şi una de BCA).

În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO