Energie

Enel numeşte un nou şef peste eolienele de 400 mil. euro din România

Autor: Roxana Petrescu

12.03.2012, 12:26 296

Enel Green Power Romania, divizia locală de energie regenerabilă a grupului italian Enel, are un nou director general în persoana lui Francesco Lazzeri, acesta înlocuindu-l din funcţie pe Carlo Pignoloni, managerul în mandatul căruia italienii au devenit unul dintre cei mai puternici jucători din segmentul parcurilor eoliene din România.

Pignoloni a ocupat poziţia de director general al Enel Green Power România din august 2008. În perioada mandatului său, Enel a realizat investiţii de peste 400 de milioane de euro având la finele anului trecut o capacitate instalată în parcuri eoliene de 269 de MW.

Lazzeri lucrează în cadrul Enel din 2000, ocupând diverse funcţii în cadrul companiei. Înainte de a fi numit director general al Enel Green Power România, Lazzeri a condus departamentul managerial al serviciilor de mentenanţă din cadrul ramurii geotermale a Enel Green Power din Italia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO