Energie

Apelul declarat de sindicatul „Noroc Bun” în procesul în care Complexul Energetic Hunedoara îşi cere insolvenţa a fost respins

Apelul declarat de sindicatul „Noroc Bun” în...

Autor: Dragos Suciu

26.01.2017, 19:39 94

Apelul a fost declarat împotriva hotărârii judecătorului sindic de la Tribunalul Hunedoara, care a respins cererea de intervenţie a Sindicatului „Noroc Bun”, în acest proces, a spus corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.

”Astăzi, Curtea de Apel Alba Iulia a decis respingerea apelului declarat de Sindicatul „Noroc Bun” împotriva hotărârii pronunţate de judecătorul sindic de la Tribunalul Hunedoara. Hotărârea este definitivă, urmând ca dosarul să se întoarcă la Tribunalul Hunedoara pentru continuarea procesului de insolvenţă solicitată de cei de la Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Cosmin Muntean.

Sindicatul „Noroc Bun” a formulat o cerere de intervenţie în nume propriu în procesul în care Curtea de Apel Alba Iulia a decis, în noiembrie 2016, ieşirea din insolvenţă a CEH.

Complexul Energetic Hunedoara a fost, anul trecut, de două ori în insolvenţă, şi tot de atâtea ori a ieşit din măsura care proteja societatea, din cauza unor vicii de procedură şi a incompatibilităţii judecătorului sindic.

Complexul Energetic Hunedoara este cel mai mare agent economic din Valea Jiului şi din judeţul Hunedoara şi, de asemenea, este singura societate care furnizează agent termic în municipiul Deva şi în oraşele din Valea Jiului.

În structura Complexului Energetic Hunedoara sunt incluse minele de huilă Lupeni, Lonea, Livezeni şi Vulcan, alături de termocentralele Mintia şi Paroşeni. Complexul Energetic Hunedoara are mii de angajaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO