Energie

Acţionarii Electroprecizia Săcele vor alege un nou administrator după demisia din board a directorului general

Acţionarii Electroprecizia Săcele vor alege un nou...

Autor: Ioana Tudor

22.10.2014, 17:43 521

Acţionarii companiei Electroprecizia Săcele (ELZY), specializată în comercializarea de motoare electrice, se vor reuni în decembrie pentru a alege un nou membru în consiliul de administraţie în locul Matei Dumitru, care a renunţat la mandatul de administrator.

Dumitru ocupă şi funcţia de director general al companiei, iar mandatul său de membru în CA era valabil până la 1 decembrie 2015. Mandatul noului administrator va expira la aceeaşi dată.

Ceilalţi doi membri ai CA-ului sunt Dragoş Zavarache şi Laurenţiu Ciocârlan.

Electroprecizia a încheiat primul semestru cu afaceri de 31,6 milioane de lei, în scădere cu 27% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul companiei s-a diminuat cu 13%, la 1,3 milioane de lei. Societatea şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 5,3 mil. euro, în principal pentru achiziţii de utilaje şi echipamente.

Acţiunile Electroprecizia, listate pe piaţa RASDAQ, erau în scădere cu 1,3% în a doua parte a şedinţei bursiere de azi şi se tranzacţionau la preţul de 3,701 lei/unitate. La această cotaţie, compania are o capitalizare de circa 19,6 milioane de lei.

Grupul de firme Electroprecizia este controlat de omul de afaceri Adrian Secelean prin intermediul firmei Intercom Sfântu Gheorghe, care deţine 49,7% din acţiunile Electroprecizia SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO