Companii

Elvila vrea să ajungă la vânzări de 12,2 milioane de euro susţinute de creşterea exporturilor cu aproape 20%

Elvila vrea să ajungă la vânzări de 12,2 milioane de...

Autor: Roana Rotaru

04.05.2017, 00:06 256
- Elvila, care are trei fabrici de mobilă, realizează peste 40% din cifra de afaceri pe pieţele externe - Din 2015 vânzările producătorului de mobilă au reintrat pe un trend ascendent.
Producătorul de mobilă Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Cataramă, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 52,2 mil. lei (circa 11,6 mil. euro) în creştere cu 5% faţă de anul precedent, înregistrând un profit net de aproape un milion lei (peste 220.000 de euro), potrivit reprezentanţilor companiei. „Rezultatele pozitive înregistrate în 2016 faţă de anul precendent s-au datorat activităţilor eficiente şi constante de pro­mo­vare şi a campaniilor promoţionale desfă­şurate lunar. (...) S-a concretizat şi dorinţa de extindere a reţelei de distribuţie cu noi colaboratori ca Dedeman, Cora, Carrefour şi Emag“, a declarat pentru ZF Mihaela Bisog, director de marketing al companiei. Anul acesta Elvila mizează pe vânzări de 12,2 mil. euro şi şi-a bugetat investiţii de peste 360.000 de euro, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Elvila. „Bugetul de marketing a crescut cu 10% faţă de anul trecut. (...) Avem în vedere moderni­zarea fabricilor proprii Elmoberom, Relaxa şi Carpatina, prin lucrări de investiţii în construcţiile existente şi achiziţionarea de utilaje noi de producţie pentru mobilier“, a spus Mihalea Bisog.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO