Companii

Electrogrup a finalizat construcţia unei parcări subterane cu 400 de locuri la Oradea, investiţie de peste 16 mil. lei

Electrogrup a finalizat construcţia unei parcări...

Autor: Laurentiu Cotu

14.10.2020, 00:00 347

Compania Electrogrup, membră a grupului E-INFRA, a finalizat construcţia unei parcări subterane cu aproximativ 400 de locuri la Oradea, investiţie de peste 16 mil. lei (3,4 mil. euro) finanţată din surse proprii de către Administraţia Domeniului Public SA Oradea. După recepţie, parcarea va fi vândută către primăria Oradea, care va achita contravaloarea acesteia timp de 5 ani, în 10 rate semestriale.  Termenul de execuţie asumat iniţial de către Electrogrup era luna noiembrie 2020, însă ritmul de derulare a lucrărilor a permis finalizarea acestora mai devreme. 

Parcarea de pe Str. Braşovului, situată între Spitalul Militar şi magazinul Crişul, este prevăzută cu 395 de locuri de parcare, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilităţi. Suprafaţa construită a viitoarei parcări are o arie de 2.142 mp, în timp ce suprafaţa utilă ajunge la 7.740 mp. Electrogrup SA face parte E-INFRA, grup de cinci companii active în domeniul infrastructurii de energie şi telecomunicaţii, alături de Netcity Telecom SRL, Direct One SA, Nova Power & Gas SRL şi WESEE SRL, care reunesc, în prezent, peste 600 de angajaţi şi au generat o cifră de afaceri consolidată, la nivelul anului 2018, de peste 110 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO